Kløvervej 75, 6100 Haderslev

+(45) 40 84 82 95

Er muskelspændinger og/eller følelse af stramhed dit største problem?

Føler du dig stiv i kroppen, har svært ved at bevæge dig let og frit? Er der med tiden tilstødt andre gener, fx summen, stikken eller prikken forskellige steder i kroppen, eller træthed?

Alt det ”bløde” væv i kroppen, altså muskler, sener, ledbånd, muskelhinder, nervevæv er vævet sammen. Derfor kan en stramhed, en spænding eller underspænding, der er opstået ét sted i kroppen, med tiden forplante sig som ringe i vandet. Helt centralt i dette er også at se på den måde, du trækker vejret på.

Muskelspændinger og følelse af stramhed / stivhed i kroppen kan behandles ud fra en helhedsfokuseret tilgang. Du kan læse mere her:Helhedsfokuseret behandling.

Der arbejdes - på grundlag af en systematisk kropsundersøgelse og dialog - med vævsbehandling. Dvs. forskellige former for massage og stræk, med teknikker der regulerer muskelspænding. Der arbejdes med vejrtrækning og der suppleres med relevante øvelser.

Målet er et at løsne / regulere dine spændinger. Målet er endvidere at finde frem til individuelt tilpassede teknikker / bevægelser, herunder vejrtrækningsteknikker, det kan hjælpe dig med at regulere muskelspænding fremover.

Behandling på klinikken Fysioterapi – Fokus & Helhed kan være et behandlingsforløb i sig selv, eller kan være supplerende / sideløbende behandling, men erstatter ikke eventuel anden igangværende læge- eller sundhedsfaglig behandling i andet regi.

Behandlingen varer 50 minutter. Medbring venligst lagen + håndklæde.

50 min.
Pris: 525.00 DKK
  •  Ledig
  •  Delvist ledig
  •  Fuldt optaget
  •  Valgt
  •  Lukket
Dette webside bruger cookies. Ved at fortsætte med browsing accepterer du brugen. For yderligere information

Copyright © 2017 fysioterapi-fokusoghelhed.dk All rights reserved.

Designet af digitalbranding.dk