Kløvervej 75, 6100 Haderslev

+(45) 40 94 32 11

 

Børn, unge og voksne

 

Klinikken tager imod og behandler såvel børn, som unge og voksne. Tilgangen og behandlingen er naturligvis tilpasset alderstrin.

Klinikken arbejder - uanset om det er børn, unge eller voksne - konsekvent ud fra en forståelse af, at det aktuelle problem skal ses og forstås i en større sammenhæng.

Kroppen er konstant i samklang med vore tanker og vort følelsesliv - vores krop reagerer adækvat på disse, ligesom vi også påvirkes psykisk, når noget i kroppen bliver ved med at drille og bliver til en belastning.

Livet skriver sig inde i kroppen, livet sætter sig i kroppen. Kroppen er således bærer af hele vor livshistorie og så er det sådan, at nogen gange er der kapitler i vort liv, der fylder mere og mærkes som kropslige belastninger og problemer. 

 

Behandlingen 

Forløbet indledes som del af journaloptagelsen med en samtale om, hvad problemet er, hvordan det er opstået, hvordan det hæmmer og generer, hvilken betydning, det har, for ens livskvalitet og hvilke ønsker der er til behandlingen. Dernæst foretages en fysioterapeutisk undersøgelse.

På grundlag af dette aftales og tilrettelægges behandlingen. Der arbejdes med kropsholdningen, med vejrtrækningen, med muskelspændinger og med stramhed i væv. Der arbejdes med de måder, vi har fået som vane at bevæge os og være på; med de måder som livet har lært os at bevæge os og være på.

Hvis der er brug for det - og det er der ofte - tilbydes behandling, der hjælper med at få en overstresset krop i ro. 

Gennem dialog og fælles fokus søges efter at finde årsagssammenhængene. Dvs. hvordan de gener - det man mærker i sin krop - kan tænkes at hænge sammen med det liv, man har levet og lever.

Som del af behandlingen snakkes også om, hvad der konkret sker i kroppen i forhold til de gener, man kommer med, således at man får en god forståelse for dette. Her bruges anatomien og neurofysiologien til at forklare og forstå disse sammenhænge. 

Selvhjælpsrådgivning. Og endelig, men ikke mindst vigtigt, rådgives der om, hvad man her og nu og også fremadrettet kan gøre for at passe på sig selv. 

Løbende evalueres på behandlingen og effekten af denne.

 

Læs mere: Behandlinger. Vi tilbyder

Læs mere: Fordi livet sætter sig i kroppen

Dette webside bruger cookies. Ved at fortsætte med browsing accepterer du brugen. For yderligere information

KLINIKKENS VÆRDIER:

Nærvær
Grundighed
Ordentlighed
Faglighed

KONTAKT OS

Fysioterapi - Fokus & Helhed

Voxeværket

Kløvervej 75, 6100 Haderslev

  Fri parkering
---------------------

CVR: 38107372

Tlf: +(45) 40 94 32 11

E-mail: info@fysioterapi-fokusoghelhed.dk

Copyright © 2017 fysioterapi-fokusoghelhed.dk All rights reserved.

Designet af digitalbranding.dk