Kløvervej 75, 6100 Haderslev

+(45) 40 94 32 11

"Vi er yderst tilfredse med fysioterapeut Merete Sandholdt, som laver en dyberegående undersøgelse før behandlingen. Hun mærker efter hvor og hvad, der er galt. Tester funktionsdygtigheden af den skadede legemsdel.

Samtidig er det vigtigt for hende at få det nøjagtige billede af, hvorledes ”ulykken/skaden” er sket, for at opnå det bedste resultat.

Hun arbejder meget koncentreret og grundigt. Når man kommer ud derfra, føler man virkelig, at man har fået en effektiv behandling. Det differentierer hende fra øvrige behandlere."

 

Jane og Carl Jørgensen

"Hos Merete føler man sig i trygge hænder lige med det samme. Hun laver en grundig forundersøgelse og spørger ind til skaden og derefter udøver hun magi.

Det er utroligt, at hun kan føle og lytte så meget til kroppens signaler, samt respekterer dem. Hun formår, at komme godt i dybden og får løsnet godt op i muskler og led. Hun er god til at følge op på tingene fra gang til gang, hvilket gør at man hurtigt føler sig godt tilpas og lyttet til."

 

Hilsen Lena

Jeg har en arbejdsskade, som jeg har haft mange smerter fra og dertil hæmmet funktionsdygtighed gennem 2 år. Hvor ingen andre, hverken speciallæger, fysioterapeuter eller massører, har kunnet hjælpe mig, formåede Merete på blot få behandlinger at lave mirakler. Det er ubeskriveligt, hvor taknemlig jeg er.

 

Carl Jørgensen

Dette webside bruger cookies. Ved at fortsætte med browsing accepterer du brugen. For yderligere information

KLINIKKENS VÆRDIER:

Nærvær
Grundighed
Ordentlighed
Faglighed

KONTAKT OS

Fysioterapi - Fokus & Helhed

Voxeværket

Kløvervej 75, 6100 Haderslev

  Fri parkering
---------------------

CVR: 38107372

Tlf: +(45) 40 94 32 11

E-mail: info@fysioterapi-fokusoghelhed.dk

Copyright © 2017 fysioterapi-fokusoghelhed.dk All rights reserved.

Designet af digitalbranding.dk